Str. Dr. Grigore Mora 11, Bucuresti, Romania

Succesul unei afaceri se bazeaza pe un plan bun, dar si pe implementarea lui corecta si urmarirea in timp.

Stabilirea si planificarea indicatorilor financiari, impreuna cu propunerea de structuri de raportare customizate pe specificul clientilor si al industriilor in care opereaza este una din expertizele noastre principale. Raportarile customizate raspund atat nevoilor interne ale clientilor (raportari periodice specific, consolidari, transpunerea situatiilor financiare statutare la standardrele financiare internationale), cat si in relatia cu institutiile de credit sau potentiali investitori. Propunem structure de indicatori (KPI sau KBI*) relevante pentrui clientii nostril si care sa ii ajute in decizii.

De asemenea, oferim consultant pentru bugetarea si optimizarea resurselor pentru atingerea obiectivelor.  Propunem solutii si proceduri pentru urmarirea in tip real a evolutiei cheltuielolor si veniturilor fata de buget. Consumul resurselor in realitate nu se face intotdeauna conform cu planul initial si pot aparea devieri. Prin activitatea de controlling sunt urmarite aceste devieri (in special cele negative) si se semnalizeaza posibilele riscuri, pentru a fi diminuate sau eliminate la timp. Nu in ultimul rand, pe baza datelor financiare istorice ale unei companii se pot face previziuni pentru rezultatele viitoare, pentru o strategie de crestere sustenabila (durabila? sanatoasa?) .

In functie de specificul activitatii tale, de faza de crestere a companiei si de trendurile macroeconomice, iti oferim solutii de management financiar personalizate, concludente si relevante, pentru ca tu sa iei cele mai bune decizii de business.

In plus, asiguram la cerere interimat de management financiar prin manageri cu experienta pe piata din Romania.

*KPI: Key Performance Indicators; KBI: Key Business Indicators

Cum te putem ajuta?


Cere o oferta prin formularul de contact si afla cum te putem ajuta.

Contact

Stiati ca….?

t

Printr-un controlling profesionist se poate optimiza toata activitatea unei companii? Informatiile concludente atat despre activitatea trecuta, cat si despre previziuni ajuta managementul unei firme sa seteze o strategie corecta de dezvoltare.

t

Bugetul si forecastarea (previziunea) sunt notiuni de analiza finanaciara diferite? Bugetul este un plan care arata tinta dorita de o afacere, iar previzuiunea arata daca aceasta se intampla in fapt.

t

Controlling-ul nu inseamna audit sau control, ci se refera la urmarirea devierii costurilor fata de plan?

t

Cash flow-ul previzionat se realizeaza dupa ce se estimeaza bugetul anual deoarece informatiile din cash flow vin direct din bugetul previzionat?

sigla-finala-GSR-draft

Cere o oferta

Cere o oferta sau lasa-ne un mesaj completand formularul de mai jos. Te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

(optional) Doresc sa ma abonez la newsletterul GSR.
Confirm ca am citit termenii si conditiile GSR Expertise.