Str. Dr. Grigore Mora 11, Bucuresti, Romania

Oamenii sunt un factor de succes al oricarui business, iar o cultura organizationala solida poate fi un diferentiator puternic si un motor de crestere. Specialistii nostri in recrutare te pot ajuta sa gasesti oamenii potriviti companiei tale, iar cu o echipa dedicata putem sa construim sau sa intarim identitatea organizationala, ajutand la motivarea angajatilor tai.

Pentru a pune in practica o strategie de achizitie a talentelor in organizatia ta, urmam cativa pasi:

  1. Ne asiguram ca fiecare manager din organizatie este pregatit in tehnicile de recrutare, incluzand aici interviul comportamental, investigarea motivatorilor si interpretarea datelor rezultate din aplicarea instrumentelor de recrutare
  2. Descriem impreuna cu voi valorile organizatiei in termeni comportamentali si folosim intrebari comportamentale pentru a investiga potrivirea unui candidat la postul pentru care aplica. Aceasta include si identificarea competentelor si alinierea acestora cu valorile centrale ale companiei
  3. Folosim instrumente prin care candidatii sa se poata auto-descrie si prin care sa investigam potrivirea cu postul vizat. Aceasta ajuta candidatii sa inteleaga din timp postul vizat, organizatia si sa decida in cunostinta de cauza a se alatura sau nu organizatiei.
  4. Folosim instrumente de investigare a potrivirii motivationale. Aceasta include:
  • Facem un inventar al caracteristicilor care descriu rolul si pozitia acestuia in organizatie
  • Cerem candidatilor sa completeze un chestionar despre valorile care i-ar face sa ramana sau sa plece dintr-o organizatie
  • Comparam potrivirea valorica dintre profilul organizatiei si profilul candidatilor

Dupa momentul achizitiei talentelor in organizatia ta, vine momentul administrarii dosarelor de personal si salarizare. Aici se consuma mult timp si este necesara respectarea anumitor reguli. Te putem ajuta in toate aceste aspecte, inclusiv reprezentarea in relatiile cu autoritatile statului, ca tu sa te poti concentra pe cresterea afacerii tale.

Cum te putem ajuta?


Cere o oferta prin formularul de contact si afla cum te putem ajuta.

Contact

Stiati ca….?

t

Poti lucra in alta tara din UE pe o perioada de maxim 2 ani si sa fii asigurat in cadrul sistemului de securitate sociala in Romania, ca si lucrator detasat?

t

Din 2016 convențiile civile sunt impozitate similar cu persoanele fizice autorizate?

t

Risti sa primesti amenzi daca esti angajator si nu ai implementate proceduri de evaluare a performantei angajatilor tai? Evaluarea performantei angajatilor este obligatorie.

sigla-finala-GSR-draft

Cere o oferta

Cere o oferta sau lasa-ne un mesaj completand formularul de mai jos. Te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

(optional) Doresc sa ma abonez la newsletterul GSR.
Confirm ca am citit termenii si conditiile GSR Expertise.