Str. Dr. Grigore Mora 11, Bucuresti, Romania

Fie ca ai nevoie de servicii de contabilitate primara, de raportari contabile complexe sau de asistenta in lichidari si fuziuni, suntem aici sa te ajutam, in scheme de lucru flexibile si ajustate pe nevoile tale (inclusiv prin “externalizare la sediul clientului”). Expertii contabili/contabilii autorizati CECCAR din echipa noastra iti garanteaza servicii complete de contabilitate, fiscalitate si management de stoc la cele mai inalte standarde. Lucram cu sistemele clientilor (cum ar fi SAP, NAVISION, SAGA) sau putem integra sistemul nostru tip ERP pentru fluidizarea si controlul operatiunilor. Sistemele de gestiune automatizate iti economisesc timp si iti arata oricand situatia in timp real, prin rapoarte customizate

Impactul taxelor si impozitelor asupra oricarei afaceri poate fi complex, si e esential sa eviti riscurile si sa operezi in conformitate cu legislatia in vigoare. Specialistii nostri in fiscalitate, acreditati la Corpul Consultantilor fiscali (CCF), iti pot recomanda solutii de optimizari fiscale, analizand gradul de risc si specificul activitatii tale.

In plus, pentru ca tu sa te poti concentra pe lucrurile care conteaza in afacerea ta, te putem asista sau reprezenta in relatia cu autoritatile statului si in depunerea raportarilor de orice fel. Stim ca timpul tau e important si afacerea ta conteaza. Credem in relatii pe termen lung si in transparenta, in promisiuni tinute si servicii la preturi corecte pentru tine.

Cum te putem ajuta?


Cere o oferta prin formularul de contact si afla cum te putem ajuta.

Contact

Stiati ca….?

t

Amortizarea contabila a imobilizarilor poate fi diferita de amortizarea fiscala, diferenta dintre ele impactand calculul impozitului pe profit?

t

Tratamentul fiscal al donatiei difera de cel al sponsorizarii?

t

Toate societatile trebuie sa detina un manual al politicilor contabile?

t

Este interzisa exercitarea de activitati de comert cu ridicata si comert cu amanuntul in aceeasi suprafata de vanzare? Sanctiunea este amenda si suspendarea uneia din cele doua activitati.

sigla-finala-GSR-draft

Cere o oferta

Cere o oferta sau lasa-ne un mesaj completand formularul de mai jos. Te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

(optional) Doresc sa ma abonez la newsletterul GSR.
Confirm ca am citit termenii si conditiile GSR Expertise.