Str. Dr. Grigore Mora 11, Bucuresti, Romania

Suntem un hub de servicii multispecializat si oferim solutii la toate problemele tale financiare, de resurse umane sau administrative. Suntem disponibili cand ai nevoie de noi, pentru ca tu sa te poti concentra pe cresterea afacerii tale. Credem in relatii pe termen lung si in transparenta, in promisiuni tinute si in servicii la preturi corecte. Afla mai multe detalii despre serviciile noastre pe linkurile de mai jos sau contacteaza-ne cu incredere.

Contabilitate si Fiscalitate

Ai nevoie de servicii de contabilitate primara, de raportari contabile complexe sau de asistenta in lichidari si fuziuni? Vrei sa cunosti exact impactul taxelor si impozitelor asupra afacerii tale si sa eviti riscurile? Specialistii nostri in contabilitate si fiscalitate te pot ajuta intr-un mod flexibil si ajustat pe nevoile tale.

Audit

Fie ca ai nevoie de un audit statutar sau de o analiza a riscurilor afacerii tale, ceruta de parteneri externi sau interni, fie ai accesat fonduri europene, iti punem la dispozitie o opinie obiectiva asupra perfomantei financiare a companiei tale. Auditorii nostri analizeaza riscurile afacerii si iti propun solutii argumentate pentru dezvoltarea afacerii tale.

Management Financiar

Succesul unei afaceri se bazeaza pe un plan bun, dar si pe implementarea lui corecta si urmarirea in timp. Te ajutam cu planificarea indicatorilor financiari, impreuna cu propunerea de structuri de raportare personalizate pe specificul afacerii tale, precum si bugetarea si optimizarea resurselor si previziuni ale rezultatelor viitoare.

Cultura organizationala si resurse umane

Te putem ajuta sa gasesti oamenii potriviti companiei tale prin servicii HR: recrutare, salarizare si administrare dosare de personal. In plus, te putem reprezentarea in relatiile cu autoritatile statului, ca tu sa te poti concentra pe cresterea afacerii tale.

Consultanta juridica

Oferim clientilor nostri opinii si informatii relevante din domeniile dreptului corporatist, dreptului fiscal, dreptului civil, dreptului muncii, precum si din domeniile conexe acestora. Asiguram reprezentarea clientilor in fata instantelor civile, a celor de arbitraj, precum si in relatia cu autoritatile statului.

Inventariere

Inventarierea consuma timp si presupune o organizare minutioasa. Specialistii nostri se pot ocupa de toate detaliile si iti pot livra un raport complet la final. Stim ca timpul tau e important si afacerea ta conteaza, asa ca ne poti contacta oricand cu incredere.

Audit Intern

Auditul intern  creeaza premisele de îmbunătățire a proceselor existente in entitate, prin selectarea domeniilor unde poate adăuga valoare. Va stam la dispozitie pentru a va asigura ca starea de sanatate operationala a entitatii este cea pe care o doriti, in care riscurile sunt cunoscute si tratate corespunzator.

sigla-finala-GSR-draft

Cere o oferta

Cere o oferta sau lasa-ne un mesaj completand formularul de mai jos. Te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

(optional) Doresc sa ma abonez la newsletterul GSR.
Confirm ca am citit termenii si conditiile GSR Expertise.