Str. Dr. Grigore Mora 11, Bucuresti, Romania
Alexandru Petrovici

Alexandru Petrovici

9 luni

„Pot spune cu certitudine ca GSR este in acest moment unul dintre cei mai buni furnizori de servicii de profil din tara, echipa lor dand dovada de o foarte buna cunoastere a profesiei, un inalt nivel de eficienta si de abilitati de comunicare excelente. 

GSR a fost alaturi de noi in timpul unei perioade de schimbari din punct de vedere structural si operational iar aportul si suportul lor a fost definitoriu. Pot spune fara nici o umbra de indoiala ca impactul GSR in afacerea noastra este unul considerabil si eminamente pozitiv!”

Adrian Borotea

Adrian Borotea

DIrector Executiv

„Recomand cu toata increderea echipa GSR, este formata din oameni tineri, profesionisti si seriosi.”

2018, Contabilitate, Consultanta fiscala

EFD Induction

„Anul 2018 este al 3-lea an consecutiv, in care lucram cu GSR pentru servicii de audit financiar. De la inceput, am fost impresionata, in mod placut, de profesionalismul, seriozitatea si implicarea tuturor membrilor echipei de audit. Mi-au castigat increderea intr-un timp foarte scurt si cu mine nu este usor :). Cer foarte mult, am multe pretentii…justificate. Ma bazez pe ei. Alaturi de echipa GSR, EFD Induction este in siguranta din punctul de vedere al auditului financiar. Felicitari, echipa GSR! Va multumesc!”

Monica Pârlea

Monica Pârlea

Gemini Solutions

„GSR – o frumoasa colaborare si un partener pe care ne putem baza.”

2018, Contabilitate, Consultanta fiscala

Dinu Chirica

Dinu Chirica

Actionar, Accesoria

„Un partener de incredere, cu expertiza si implicare.”

2018, Contabilitate, Consultanta fiscala

David Ionel

David Ionel

Director Executiv, Asociatia Romana pentru Energie Eoliana

„Recomand GSR oricui. Finantele firmei sunt pe maini bune. Totul se defasoara cu profesionalism, rapiditate si gratie.”

2015-2018, Contabilitate, consultanta fiscala, salarizare, consultanta resurse umane

Ana Maria Marin

Ana Maria Marin

Director Economic, Kemcristal SRL

„100% Profesionalism, seriozitate, implicare!”

2018, Salarizare, administrare si consultanta resurse umane

„Imi face o mare placere sa colaborez cu echipa GSR – o echipa tanara si agreabila, care pe toata durata colaborarii noastre de pana acum a dat dovada de profesionalism, seriozitate, promptitudine, deschidere si comunicare eficienta.”

2016, Salarizare, administrare si consultanta resurse umane

Andrei Bogdan

Andrei Bogdan

BDM Genesis

„O echipa ce si-a dovedit profesionalismul.”

2018, Contabilitate, Consultanta fiscala.

Carmen Moldoveanu

Carmen Moldoveanu

NLP Informal

„Pentru mine, GSR-ul are calitatile pe care le are un prieten: disponibilitate, seriozitate, caldura.”

2018, Contabilitate

Ioana Dutulescu

Ioana Dutulescu

Director Administrativ, Lebario Ro SRL

„Suntem incantati ca putem avea o colaborare durabila cu echipa GSR, an de an experienta noastra a fost foarte buna. Serviciile sunt la standardele asteptate, iar comunicarea si flexibilitatea completeaza profesionalismul cu care suntem tratati. Perioada de audit ne stimuleaza sa ne imbunatatim procedurile, sa gasim solutii la problemele noastre si aceasta, datorita implicarii membrilor echipei GSR. In mod special coordonatorul echipei este foarte important pentru noi, dovedind o cunoastere aprofundata a afacerii noastre.”

2016, Audit

Constantinescu Cristian

Constantinescu Cristian

Director General, Startex Concept S.R.L

“Ma declar un client multumit si as recomanda GSR si altor firme.“

2016, Contabilitate, consultanta fiscala, salarizare, consultanta resurse umane

Codrut Tinica

Codrut Tinica

Director General, Tinica Tenis SRL

„Cand ma gandesc la ce rol are GSR in afacerea mea imi amintesc de un concurs TV de cultura generala din anii 2000 in care exista un „colac de salvare” numit „suna un prieten” pentru concurentul care avea dificultati in a raspunde la intrebarea de un miliard de lei. Prietenul afacerii mele a fost in ultimii ani echipa GSR, la un mail sau telefon distanta, cu servicii de consultanta si contabile de calitate. Desi n-am castigat inca miliardul din emisiune, alaturi de GSR sunt cu siguranta pe drumul potrivit.”

2016, Contabilitate, consultanta fiscala

Gabriela Darie

Gabriela Darie

Director General, Darie Atelier de PR SRL

„Ori de cate ori am avut ocazia, am recomandat GSR cu multa caldura si fara ezitare. Sunt exact ce-mi trebuie pentru activitatea mea: o echipa de oameni frumosi, cu drag pentru munca lor, care te fac sa te simti bine primit si important.”

2013, Contabilitate

 Dan Constantinescu

Dan Constantinescu

Consultantul Managementului, Kemcristal SRL

„Colaborarea cu echipa GSR a inceput mai degraba punctual abordand cateva proiecte. Odata ce relational increderea a devenit certa proiectele s-au diversificat, iar atitudinea noastra actuala este una de dependenta, ce consider ca este benefica ambelor parti si in acelasi timp creeaza premizele dezvoltari unor noi proiecte sau abordari in viitor.”

2016, Audit

Mircea Ponea

Mircea Ponea

Director General, Polytex Com S.R.L.

“100% profesionisti, la zi cu legislatia, flexibili in orice situatie deosebita ce apare, deschisi la nou, ce mai…, o placere sa lucrezi cu ei.“

2016, Contabilitate, consultanta fiscala, salarizare, consultanta resurse umane

CFO, Stericycle Romania SRL

„Colaborarea cu echipa GSR este una de durata, fiindu-ne alaturi inca din anii 2007 – 2008. Desi aceasta colaborare vizeaza in special auditarea situatiilor financiare, echipa GSR ne-a fost alaturi ori de cate ori am avut nevoie, intelegand foarte bine nevoile noastre de business si dand dovada de flexibilitate in abordarea situatiilor speciale. Ceea ce m-a impresionat de fiecare data la specialistii GSR este faptul ca isi iau in serios rolul de consultant, oferind intotdeauna raspunsuri bine documentate, rapid si la obiect. De asemenea, apreciez la auditorul nostru grija pentru imbunatatirea continua a colaborarii cu clientii sai si abordarea auditului ca pe un proces care sa ajute clientul sa isi consolideze afacerea, nu care sa evidentieze cu orice pret greselile sau sa penalizeze.”

2016, Audit

Mihai Budurca

Mihai Budurca

Director Operational, Okin Facility Ro SRL

„GSR a fost alaturi de noi inca de la momentul intrarii noastre pe piata romaneasca. In timp ce costurile au reprezentat un factor important in procesul de luare a deciziei nu am putut trece cu vederea plusul de valoare pe care echipa GSR promitea sa il aduca companiei noastre. La acel moment am dorit sa delegam orice activitate care nu facea parte din pachetul de servicii oferite clientilor Okin si am descoperit in GSR un partener de incredere in acest sens, care prin activitatea prestata in domeniile contabilitate, raportare intra-grup, salarizare si resurse umane a adus plusul de valoare promis. Pachetul de servicii lunare pentru care am optat ne permite cunoasterea detaliata a performantelor financiare ale companiei noaste, permitandu-ne sa luam decizii informate rapid.”

2016, Contabilitate, consultanta fiscala, salarizare, consultanta resurse umane

Ligia Oprisan

Ligia Oprisan

Financial Manager, Alpla Plastic SRL

„Recomand colaborarea cu compania GSR pentru calitatea serviciilor, modul de comunicare cu clientii, echipa tanara si mereu informata.
De 5 ani lucram impreuna si in aceasta perioada au dat dovada de profesionalism si seriozitate.”

2016, Audit