Str. Dr. Grigore Mora 11, Bucuresti, Romania

Suntem o echipa de experti si specialisti in arii multiple: contabilitate, fiscalitate, audit, management financiar, inventariere, cultura organizationala si resurse umane, consultanta juridica. Credem in profesionalism si transparenta, in promisiuni tinute si in relatii pe termen lung. Ne implicam in rezolvarea problemelor clientilor nostri si in gasirea solutiilor cu acelasi entuziasm si energie ca si cum ar fi afacerea noastra.

Compania GSR a fost infiintata in 2005 si in peste 14 ani de experienta a administrat peste 1 000 de conturi si proiecte ale clientilor..

Marina Oprea

Marina Oprea

Partener

Marina are o experienta de peste 15 ani in contabilitate si audit. Este auditor, consultant fiscal, expert contabil si evaluator. Experienta dobandita de-a lungul anilor si dorinta de a forma si alti specialisti i-a permis construirea in GSR a unei echipe de profesionisti autentici, cu care dezvolta continuu serviciile firmei.

Inainte de orice, Marina crede in oameni si in potentialul lor, si in tot ceea ce face se implica si ii implica pe cei din jurul sau. Crede in munca de echipa si in parteneriate pe termen lung, atat in interiorul echipei proprii, cat si cu clientii. Intr-un mediu in care singura constanta e schimbarea, este constienta ca adaptarea e vitala, asa ca invata si se dezvolta continuu, ghidandu-si in aceeasi directie si echipa.

Cand nu se ocupa de provocarile profesionale, Marina se regaseste intr-o alta pasiune – sportul, alergatul si participarea la maratoane devenind deja o rutina pentru ea. Prin sport, Marina isi provoaca limitele si in acelasi timp isi regaseste echilibrul in mijlocul naturii.

Eduard Botofei

Eduard Botofei

Director Financiar

Eduard se ocupa in cadrul GSR de management financiar, controlling si analiza financiara, bugetare, dar coordoneaza si diferite proiecte de optimizare resurse si eficientizare prin intermediul sistemelor informatice, atat pentru GSR cat si pentru clienti. Ii place sa lucreze cu clientii si sa construiasca impreuna cu ei solutii inovative care sa aduca valoare businessului lor.

Eduard are 32 de ani, dar e prezent in echipa GSR inca de la inceput, alaturi de care a crescut si s-a dezvoltat. Citeste mult si e o fire meditativa, alegand uneori locuri mai retrase unde se relaxeaza sau „produce” noi idei.

Alina Dinu

Alina Dinu

Auditor Financiar si Expert Contabil

Licentiata in finante, asigurari, banci si piete bursiere, cu experienta si cunostinte solide in audit, contabilitate si fiscalitate, Alina coordoneaza activitatea departamentului de Audit si proiecte externe al GSR. Flerul, experienta si cunostintele Alinei formeaza trio-ul perfect atunci cand vine vorba de conturarea unei imagini de ansamblu a situatiei economico-financiare a clientilor, de propunerea unor modalitati de diminuare a riscurilor si de adoptare a unor solutii optime.

Din dorinta de perfectionare continua, Alina urmeaza in prezent cursurile organizate de Organizatia Globala de Experti Contabili ACCA (Association of Chartered Certified Accountants).

In timpul liber ii plac plimbarile lungi, gradinaritul si lectura, care ii aduc echilibru in viata de zi cu zi.

Carmen Cotet

Carmen Cotet

Expert Contabil si Auditor Financiar

Datorita experientei vaste, Carmen coordoneaza eficient activitatea departamentului de contabilitate al GSR si este implicata in numeroase proiecte de expertiza contabila si consultanta in implementarea sistemelor informatice moderne. Parte a echipei GSR inca din anul 2008, este pasionata de lucrul cu clientii, carora doreste sa le ofere solutii financiar-contabile optime, adaptate nevoilor lor.

Carmen este o persoana sociabila si comunicativa, care isi indeplineste obiectivele propuse cu tact si profesionalism. Pasionata de tenis si calatorii, reuseste cu succes sa imbine activitatea profesionala cu cea personala.

Felicia Barbu

Felicia Barbu

Manager de Proiect, Expert Achizitii Publice, Auditor financiar si Expert contabil

Dupa cum arata si titulatura, Felicia este multispecializata in domenii ca auditul si contabilitatea, dar si in achizitii publice. Se ocupa de proiecte diverse, in care se implica proactiv si cauta continuu solutii optime la provocarile clientilor, analizand starea economico-financiara a companiilor client in corelare cu mediul macroeconomic.

Este licentiata in management si crede ca secretul succesului sunt relatiile interumane. Atenta la detalii, empatica si orientata atat spre rezultate cat si spre oameni, considera ca prin efortul comun al echipei pe care o coordoneaza provocarile profesionale se transforma in succes garantat pentru afacerea clientului.

Felicia aloca timpul liber familiei, calatoriilor si sportului, care o completeaza si ii echilibreaza latura profesionala.